joi, 19 noiembrie 2009

Trei produse magice de sezon si nu numai


















1.
Specialitate de ceai "Winter Time" de la Teekanne - cu fructe (mar, coaja de portocala, macese), hibiscus, scortisoara si aroma de biscuiti cu migdale. Este perfect pentru serile reci de toamna tarzie care anticipeaza atmosfera Craciunului. Recomand a se bea indulcit cu miere si nu cu zahar pentru accentuarea gustului. E divin!!
(Cutie cu 20 plicuri - pret: 7 lei)


2. Ciocolata Milka cu caramel - efectiv deliciooaasa. Textura fina si cremoasa ii da o savoare de te lingi pe degete. La propriu. Si desi este un produs aflat deja la maturitate, mi se pare ca se potriveste de minune acestui sezon.
(Milka a scos recent trei noi sortimente pentru sezonul de fata-in editie limitata, deci-pe care insa nu le-am incercat deocamdata: cu vanilie, cu crema de lapte si alune crocante si ciocolata alba cu iaurt si fructe de padure)
(Pret: 4 lei)


3. Nescafé Café au Chocolat - specialitate de cafea instant cu gust de ciocolata si o spuma densa buna-buna, un chococino de excepetie. Din pacate, nu se comercializeaza intens si prin urmare, nu veti da de el prea des (eu l-am descoperit in supermarketul din cartier, but lucky me!). Oricum, cam toate produsele Nescafé ruleaza si cred ca mai toti cafegiii imi dau dreptate. :)
(Pret: 1,2 lei/pliculet)


Dincolo de frigul de afara, eu vi le recomand cu caldura!
Sa aveti pofta!