vineri, 5 februarie 2010

Examene cu sau fără fir

E antepenultima noapte din sesiunea asta, care sesiune pot spune că a fost cea mai dureroasă din viaţa de student de până acum.
Ore altădată dormite liniştit şi seri altădată petrecute fără nicio grijă în compania prietenilor şi a gustului amărui al berii, au fost acum înlocuite de cursuri la semiotici şi politologii care par interminabile. Singurele lucruri oarecum înviorătoare au rămas cana de ciocolată caldă şi Milka mea cu caramel care mă aşteaptă calme pe birou să le cer ajutorul.
Şi cu toate astea, în fiecare dimineaţă mă trezesc şi aştept ceva care să-mi ducă gândul de la mirifica sesiune, dar se pare că nici mail-ul nu mai e în stare s-o facă:


Şi oricât de tentant ar fi (cei care-mi cunosc antecedentele liceale ştiu :D) parcă nu-ţi vine să mai faci asta când examenul e oral şi tehnologia nesigură (şi deh, considerente morale, desigur :D). Dar e totuşi frustrant să te trezeşeşti cu astfel de mail-uri aproape zilnic şi să arunci un ochi pe birou observând cu stupoare că eşti înconjurat de un morman de cărţi care mai că te îngroapă.
Însă, momentan, ne mulţumim cu puţin şi încercăm să rezistăm înarmându-ne cu răbdare şi abţinându-ne de la a îmbrăţişa gândul că "lasa mă, că-l dau în toamnă".

Acestea fiind spuse, să ne întoarcem agale spre politologiile noastre!

Succese, succesuri şi succeşi tuturor! :))