marți, 22 decembrie 2009

Coffeelicious!

Cafeaua e partenerul ideal al unui inceput de zi linistit.
Dimineata, in fata computerului, citindu-ti mail-ul sau verificandu-ti conturile virtuale, la munca, storcandu-ti creierul sa produca ceva inteligent inca de la orele diminetii sau la facultate, in vreo pauza matinala, cafeaua este un punct de referinta. Sorbim din ea cate-o gura de fiecare data cand suntem in asteptarea unei idei sau cand gandurile noastre se amesteca si vrem sa le linistim putin. Sau pur si simplu ne place gustul ei, amar, usor indulcit, ori imblanzit putin cu lapte.
Acest tabiet este surasul de dimineata, startul unei zile banale, a uneia pline de succes sau din contra, a uneia dezamagitoare. Pentru ca nu stii nicioadata ce iti aduc orele care or sa vie, te refugiezi un pic in ceasca ta si vrei sa te bucuri cateva momente de calmul dintaintea furtunii.

In dimineata asta, cafeaua mea are alt gust: de vacanta si de Craciun. E o cafea molcoma, mult mai linistita fata de alte dimineti, in ritmuri de Queen - A Winter Tale si cu o raza de soare timida care incearca sa topeasca un petic de zapada de pe pervazul geamului.

Dar ca in fiecare dimineata, cana mea tine sa imi aminteasca ca nu intotdeauna cafeaua e baza:


...pentru ca prietenii stiu ei ce stiu si iti daruiesc obiecte.. personalizate. :))